Tag: jetësor

Ja sa orë gjumë ju duhen, varësisht nga mosha juaj

30/07/2019

Gjumi është një nga treguesit jetësor për shëndetin e njeriut. Por nevojat për gjumë ndryshojnë sipas moshave dhe nuk duhet harruar që ndikohen edhe nga ... Read More

Kaq orë gjumë duhet të flejë një njeri në varësi të moshës së tij

28/07/2019

Çdo njeri shpenzon deri 1/3 e jetës së tij në gjumë.Gjumi është një nga treguesit jetësor për shëndetin e njeriut. Por nevojat për gjumë ndryshojnë ... Read More

Frutat që veprojnë si pastrues natyralë dhe na ndihmojnë për një tretje më të rregullt e të shëndetshme

01/05/2019

Aparati tretës luan një rol jetësor në shëndet, pasi është përgjegjës për përthithjen e lëndëve ushqyese dhe eliminimin e mbetjeve ushqimore Sipas Medicine.net, përpunimi i ... Read More

Thellohet bashkëpunimi me Bullgarinë në mbrojtjen e mjedisit jetësor

11/04/2019

Alsat 2019-04-11T12:28:11+02:00 Sot, në Sofje, me ftesë të Ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Ujërave të Republikës së Bullgarisë, Neno Dimov, delegacioni i Ministrisë së Mjedisit ... Read More

Këshilli i Inspektimit: Ka djegie të kallamit, por jo dhe ndërtime

01/04/2019

Alsat 2019-04-01T15:28:51+02:00 Kontrollet e tre Inspektorateve shtetërore të Ndërtimtarisë, Bujqësisë dhe Ambientit Jetësor nuk kanë zbuluar aktivitet ndërtimor përreth bregut të Strugës. Janë kontrolluar gjithsej ... Read More

Ndotja e ajrit, sfidë për Ministrinë e Ambientit Jetësorë

25/12/2018

25 Dhjetor 2018 / 15:22 Beteja kundër ndotjes së ajrit, mbrojtja e mjedisit jetësor dhe menaxhimi me deponitë e egra në vend do të jetë ... Read More

Përfundojnë punët ndërtimore për rregullimin e Lumit të Likovës

26/09/2018

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Sadulla Duraki, sot do të marrë pjesë në promovimin e përfundimit të punëve ndërtimore për rregullimin e Lumit ... Read More

Aksioni “Maqedonia pa mbeturina 2018”

15/09/2018

15 Shtator 2018 / 10:44 Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikim Hapësinor në bashkëpunim me shoqatën për zhvillim të qëndrueshëm dhe mjedisit jetësor “Go green” ... Read More

Kosovë-Maqedoni, ministrat e mjedisit zotohen për bashkëpunim

17/04/2018

Problemet me ajrin e ndotur, çështja e ujërave dhe mbrojtja e mjedisit jetësor ishin temat kryesore për të cilat u bisedua ministri i Mjedisit dhe ... Read More