Tag: jetik

Rruga e Lumit të Vlorës, ndikim të jashtëzakonshëm në turizëm

08/11/2018

Puna për projektin e rrugës së Lumit të Vlorës, një segment jetik për gjithë qarkun, po ecën me ritme të shpejta. Ditën e premte përfundon ... Read More

Stoltenberg: NATO do të vazhdojë përkrahjen për Kosovën

26/09/2018

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë  se “roli i NATO-s në Kosovë ishte jetik për popullin tonë në kohë lufte, kontributi i së cilës ... Read More

Përfaqësues të diasporës shqiptare vizituan Mitrovicën

20/05/2018

Roli i diasporës shqiptare ka qenë i madh, konstruktiv, produktiv dhe jetik në periudha vendimtare, sidomos kur kombi ishte në rrezikun e shfarosjes. Kështu u ... Read More

Profesionistë nga diaspora shqiptare mblidhen nesër në Prishtinë

16/05/2018

Historikisht diaspora shqiptare ka luajtur rol jetik në procese të ndryshme për shqiptarët si në Kosovë ashtu edhe në troje të tjera. Duhet të theksohet ... Read More

Haradinaj dhe Palmer flasin për ushtrinë dhe dialogun

06/04/2018

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë një rol jetik për të gjitha proceset nëpër të cilat po kalon Kosova. Kështu tha Kryeministri i Republikës së ... Read More