Tag: jetoi

Milioneri gjerman i vetmuar kërkon 10 persona për shoqëri në “parajsën” në tokë

20/12/2019

Pas shumë viteve që jetoi atje i vetmuar, kërkon shoqëri. Reipen që pasurinë marramendëse e fitoi me shitjen e kafesë së ngrirë (ice-coffee), vetëm gjatë ... Read More

U fsheh në pyll për 24 vjet duke menduar se kishte vrarë gruan dhe vajzën

27/09/2019

Nikolai Gromov 24 vjet jetoi në pyll, duke u feshur pasi besonte se kishte vrarë gruan dhe vajzën e tij, pas një debati që kishte ... Read More

Zbulohet fytyra e paraardhësit tonë që jetoi 3.8 milionë vjet më parë

06/09/2019

Fytyra jashtëzakonisht e plotë, që i përket një paraardhësi të hershëm njerëzor që jetoi 3.8 milionë vjet më parë, është zbuluar në Etiopi. Paraardhësi i ... Read More

Papagalli më i madh në tokë, peshon sa një fëmijë

10/08/2019

E megjithatë askush nuk e ka fatin që ta shoh përballë, pasi ai jetoi rreth 20 milion vjet më parë në atë që tani është ... Read More