Tag: kaherë

Përse lëkura gjithmonë na bëhet e yndyrshme kur flemë gjumë në ndonjë krevat tjetër?

23/12/2019

Pyetje e cila kaherë na ka munduarTë gjithë i duam udhëtimet dhe ndonjëherë ndërrojmë krevatin në të cilin flemë, transmeton Telegrafi. Mirëpo, a e keni ... Read More

100 ml uthull hidhni në rrobalarëse para çdo larjeje, truku që bën mrekulli

19/07/2019

Kaherë kemi dëgjuar që uthulla nuk është e dobishme vetëm në kuzhinë, mirëpo a e keni ditur se mund t’ju ndihmojë në larjen e rrobave?Përgjigjja, ... Read More

Sfidë e re fitnesi: Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez gjithnjë e më shumë “po djersitin para kurorëzimit” (Video)

24/03/2019

Edhe pse kaherë tashmë kanë fituar titullin e çiftit më sportivë në botë, Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez kanë publikuar sfidën dhjetëditore me të cilën ... Read More