Tag: kamerën

Phone Pro, pasardhësit e iPhone XS dhe XS Max

23/08/2019

Dy prej iPhone do të kenë në fokus kamerën me një dizajn lentesh të trefishtë. Për herë të parë një iPhone do të ketë një ... Read More

Google Translate tani përkthen automatikisht me anë të kamerës

11/07/2019

Që nga sot, me kamerën e juaj mund të përktheni automatikisht. Këtë mund të beni thjesht duke drejtuar kamerën tek ndonjë fletë apo shenjë që ... Read More

Shkaku i privatësisë, rekomandohet mbulimi i kamerës për selfie (Foto)

26/06/2019

Vetëm shikojeni kamerën për selfie në telefon, ku mbase edhe jeni duke e lexuar këtë shkrim dhe imagjinoni se sa shumë mund të zë në ... Read More

Kështu do të duket iPhone 11

22/05/2019

Ridizajnimi i plotë i ‘iPhone 11’ konsiston në kamerën e pasme, e cila do posedojë 3 lente gjithsej Gjithashtu, kanali i apostrofuar bëri me dije ... Read More

Imazhi i OnePlus 7 zbulon telefonin e ardhshëm me kamerën ‘pop-up’ (FOTO)

05/03/2019

Sipas imazheve të sapo-zbuluara të OnePlus 7 të publikuara në Weibo, kompania duket se do të vendosë kamerën selfie në një mekanizëm ‘pop-up’ që ngrihet ... Read More