Tag: kapërcyer

Apple tani vlen 2 trilionë dollarë, bëhet kompania më e vlefshme në botë

26/08/2020

Apple sapo ka kapërcyer vlerën prej 2 trilionë dollarë, duke u bërë vetëm kompania e dytë që e bëri ndonjëherë këtë. Sipas medieve të huaja, ... Read More

Dr. Shpresa Xhakli: Misioni im, fëmijët me autizëm

26/03/2019

Me një përvojë personale shumëvjeçare, dr. Shpresa Xhakli, ka kapërcyer sfida të vështira në jetë, sidomos në rrugëtimin e saj, si pjesë e luftës ndaj ... Read More

Alarmante: Shkupi, qyteti i parë në botë për ajrin e ndotur

21/01/2019

21 Janar 2019 / 7:36 Prania e grimcave PM10 dhe PM 2.5, sipas stacioneve matëse, ka kapërcyer normat e lejuara, madje me disa dhjetëra herë. ... Read More