Tag: karakter

Komisioni për qasje të lirë shndërrohet në Agjenci

31/03/2019

Alsat 2019-03-31T13:56:09+02:00 Partitë politike do të kategorizohen si posedues të informacioneve me karakter publik. Këtë e parashikojnë propozim ndryshimet në ligjin për Qasje të lirë ... Read More

Rrëfimi prekës i Riberys për shenjat në fytyrë

29/03/2019

Franck Ribery ka folur për shenjat e tij të fytyrës, të cilat i dhanë atij karakter dhe fuqi gjatë karrierës në futboll, por edhe jetës ... Read More

Chiellini: Juve ‘përtej kufijve’ me CR7, ai e ka mbushur boshllëkun e lënë nga Buffon

19/02/2019

Giorgio Chiellini e ka lavdëruar Cristiano Ronaldon për mbulimin e Gianluigi Buffon me karakter dhe punë, ndërsa flet edhe për Ligën  Kampionëve. Ai në një ... Read More