Tag: karakterin

Forma e kërthizës zbulon shumë për karakterin tuaj: Janë 6 lloje, ata me këtë formë jetojnë më gjatë

06/01/2020

Forma e kërthizës  zbulon shumë për karakterin e një personi.Nëse besoni në mitologjinë kineze, forma e kërthizës madje mund të përcaktojë se sa fëmijë do ... Read More

Çdo fjalë është pasqyrim i karakterit të njeriut

22/03/2019

Çdo fjalë e thënë edhe në bisedën më të thjeshtë pasqyron karakterin e njeriut. Personat paranojakë në fillim refuzojnë ndjenjat, gjendjen e tyre negative dhe ... Read More

Pesëmbëdhjetë aktore që sakrifikuan bukurinë e tyre për role filmi

09/02/2019

Për të krijuar një lidhje të fortë fizike dhe emocionale me karakterin që ata po portretizojnë, disa nga aktoret më të famshme dhe më të ... Read More