Tag: karrige

‘Barbie’ vë në treg kukullën e re në karrige me rrota

07/11/2019

Krijuesit e Barbie kanë lëshuar në treg një ‘Barbie’ në një karrige me rrota, duke e dërguar kështu në një nivel tjetër diversitetin. Po ashtu ... Read More

Djaloshi me aftësi të kufizuara dhe e dashura e tij duan t’i tregojnë botës se “dashuria nuk njeh kufij” (Foto)

10/01/2019

Një person me aftësi të kufizuara që përdor një karrige me rrota dhe e dashura e tij e aftë kanë dokumentuar lidhjen e tyre në ... Read More