Tag: Katedralja

Restaurohet Katedralja e Novobërdës, Haradinaj e quan vlerë të bashkëjetesës

27/05/2019

Është restauruar sot Katedralja e qytetit mesjetar të Artanës (ish-Novobërdës), të cilën kryeministri Ramush Haradinaj e quajti vlerë të përbashkët të bashkëjetesës. Me rastin e ... Read More

Geti dhe Marina kujtojnë vizitën në katedralen “Notre Dame”

16/04/2019

Katedralja Notre Dame në Paris mbrëmë u përfshi nga zjarri. Notre Dame, e cila identifikonte Parisin, ishte përfshirë papritmas nga zjarri dhe bëri që të ... Read More