Tag: kënaqësia

Një nga psikiatrit më të mirë në botë i zbulon rregullat që jua ndryshojnë jetën për mirë

03/01/2019

Përmirësimi i lidhjeve, gjetja e një pune më të mirë, zgjerimi i shoqërisë, lumturia dhe kënaqësia në jetë janë diçka që vërtetë kërkojnë përkushtim dhe ... Read More

Dieta Mima, agjëroni pesë ditë në muaj dhe fitoni një bark të sheshtë

08/11/2018

Kjo është një dietë që imiton agjërimin, por nuk heq dorë nga kënaqësia e ngrënies: kjo është ajo që ju duhet të dini në lidhje ... Read More