Tag: kërcënojnë

Zbulimi tronditës: Dielli mund të shkatërrojë komunikimet në Tokë

13/06/2019

Super flakët shkatërruese nga Dielli kërcënojnë të ndikojnë seriozisht në galaktikën e Tokës në 100 vjetët e ardhshëm, kanë bërë të ditur astronomët. Ato janë ... Read More

FH: Demokracia globale në tkurrje

05/02/2019

Sfidat ndaj demokracisë në Shtetet e Bashkuara po testojnë stabilitetin e sistemit të saj kushtetues dhe kërcënojnë të minojnë të drejtat politike dhe liritë civile ... Read More

Ristevska: Reformat në sistemin e pensioneve do të parandalojnë krijimin e deficitit

14/11/2018

14 Nëntor 2018 / 22:16 Reformat në sistemin pensional nuk kërcënojnë shtyllën e parë, thotë Irena Ristevska nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale e ... Read More