Tag: kërkoni

Depresioni i fshehur në buzëqeshje: Kur njerëzit paraqiten të lumtur para se të bëjnë vetëvrasje

22/11/2019

Nëse kërkoni në rrjete sociale me hashtagun #faceofdepression, do të shihni qindra fotografi të njerëzve të buzëqeshur e të lumtur, por që faktikisht vuajnë nga ... Read More

Shenjat që tregojnë se jeni të çmendur pas blerjeve

21/10/2019

Në varësi të asaj që po kërkoni – blerja mund të jetë një aktivitet mjaft argëtues. Ka diçka emocionuese në blerjen e diçkaje të re. ... Read More

Produktet më të mira që duhet t’i përdorni kundër rrudhjes së lëkurës

13/09/2019

Kur është çështja te kujdesi kundër rrudhave dhe plakjes së lëkurës, nuk e nevojshme të kërkoni produkte për “ndalimin e kohës”.E gjithë çka duhet të ... Read More

iOS 13 do të lehtësoj fshirjen e aplikacioneve

08/06/2019

Po kërkoni të fshini aplikacionet nga pajisja juaj iOS? Ka disa mënyra, njëra prej të cilave përfshin një shtypje të gjatë në ikonën e aplikacionit ... Read More

Sa më shumë aktivitete ditore për të larguar stresin

18/04/2019

1-Të kërkoni ndihmë Kudo që ndodheni dhe me çfarëdo ngarkesë të jeni do ishte mirë të mos e mbanit të gjithën për vete, por të ... Read More

Google e ka lehtësuar sistemin e kërkimit, duke mundësuar të kërkohet me anë të datës 

11/04/2019

Kërkoni ndonjë dokument të vitit të kaluar, apo pamje që i keni parë para pesë vitesh, tashmë mund të përdorni datën për t’i gjetur. Gjiganti ... Read More