Tag: kirurgët

Kirurgët i largojnë 90% të tumorit në tru, gjatë operacionit pacientja luan me violinë!

19/02/2020

Derisa kirurgët i largojnë një pacientes tumorin e saj nga truri, ajo luan violinë. Dagmar Turner, 53 vjeç, u diagnostikua me një tumor të madh ... Read More

Në Shqipëri kirurgët të infektuar me fruth bëjnë operacione

21/05/2019

Fiks Fare denoncoi me zë dhe figurë se si kirurgët e Spitalit të Përgjithshëm në Strugë, edhe pse të infektuar me fruth, kanë bërë operacione. ... Read More

Rugova: Greva e kirurgëve ka filluar para një viti

23/01/2019

Kjo është java e pestë që prej kur kirurgët kanë hyrë në grevë, atyre dje iu janë bashkuar edhe kirurgët vaskularë. Kirurgët po kërkojnë rritjen ... Read More