Tag: kirurgjikale

Mjekët i kishin thënë të operohet për shkak të mbipeshës, refuzoi ta bëjë një gjë të tillë – me dieta dhe ushqim të shëndetshëm arriti t’i humb 108 kilogramë (Foto/Video)

08/11/2018

Një grua e cila ka refuzuar t’i nënshtrohet ndërhyrjes kirurgjikale për të hequr kilogramët e tepërt, edhe pse mjekët i kishin thënë se nuk do ... Read More

Mjekët i kishin thënë të operohet për shkak të mbipeshës, refuzoi ta bëjë një gjë të tillë – me dieta dhe ushqim të shëndetshëm arriti t’i humb 108 kilogramë (Foto/Video)

08/11/2018

Një grua e cila ka refuzuar t’i nënshtrohet ndërhyrjes kirurgjikale për të hequr kilogramët e tepërt, edhe pse mjekët i kishin thënë se nuk do ... Read More

Dikur kishte 150 kilogramë, pas ndërhyrjes kirurgjikale i humbi 90 kilogramë – tani po habiten të gjithë me linjat e saj trupore (Foto)

17/05/2018

Një vajzë nga Brazili ka pranuar se ka humbur dhjetëra kilogramë, pas ndërhyrjes kirurgjikale që i është nënshtruar. Jessica Valitutto kishte humbur 90 kilogramë, pasi ... Read More