Tag: klinikave

Pacientet u besojnë standardeve dhe mjekësisë në Kosovë

09/08/2019

Pacientet vazhdojnë të besojnë në standardet dhe mjekësinë e klinikave në Kosovë.Rast për të dëshmuar një gjë të tillë është Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari”, ... Read More

SHSKUK do të punësojë mbi 103 specialistë të pa punë, të profileve mjekësore

05/02/2019

Menaxhmenti  i  Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, pas analizës së kapaciteteve profesionale të klinikave të QKUK-së dhe Spitaleve të Përgjithshme, ka vendosur të ... Read More

Së shpejti helikopterë deri në QKUK, për pacientët që pësojnë infarkt

27/01/2019

Shërbimet 24 orëshe në disa prej klinikave të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK), kanë shënuar një progres të madh duke ndihmuar në ... Read More