Tag: kohor

Meshkujt po dëmtojnë fertilitetin në këmbim të “bukurisë”

28/05/2019

Shkencëtarët kanë zbuluar një paradoks kohor, sipas të cilit burrat dëmtojnë fertilitetin gjatë përpjekjeve për ta bërë veten më atraktivë.Marrja e steroideve për të pasur ... Read More

Shkon në 65 numri i personave të helmuar nga uji i pijshëm në Bulqizë

05/05/2019

Rritet bilanci i personave që janë paraqitur në Urgjencën e Spitalit të Bulqizës në harkun kohor të 24 orëve, për të kërkuar ndihmë mjekësore. Burime ... Read More

Shqipëri, rreth 30 persona përfundojnë në spital të helmuar nga uji

04/05/2019

Rreth 30 persona janë paraqitur në Urgjencën e Spitalit të Bulqizës në harkun kohor të 24 orëve, për të kërkuar ndihmë mjekësore. Burime nga spitali ... Read More

Zgjedhjet për kryetar në katër komunat në veri të Kosovës, vetëm dy kandidatë nga partitë shqiptare

18/04/2019

Kanë mbetur dhe disa orë deri në mbylljen zyrtare të afatit kohor për partitë politike, që t’i paraqesin kandidatët e tyre potencialë për kryetarë të ... Read More

Biletat për ndeshjen me Turqinë nga 10 mijë deri në 180 mijë. Por sa vende janë shitur deri tani?

22/03/2019

Limiti Kohor për të gjetur biletë është ora 18.00Shefi i sektorit të Garave pranë Federatës Shqiptare të Futbollit, Lysien Nurishmi, sot ka një rol të ... Read More

Komunat vetë do të zgjedhin modelin e gazifikimit

21/02/2019

21 Shkurt 2019 / 13:12 Për tre muaj afat kohor komunat do të duhet të vendosin për modelin e  gazifikimit, apo do të duhet të ... Read More

Sa është afati i kohëzgjatjes së parfumit: Si të qëndrojë sa më gjatë parfumi

05/02/2019

Konsiderohet që parfumi mund të qëndrojë midis 3 dhe 5 vjetëve, mirëpo ky kufi kohor mund të varet nga shumë faktor Thonë që asgjë nuk ... Read More

Grupi i pavarur parlamentar i VMRO –DPMNE-së, Aleanca për Shqiptarët, Besa dhe Muhamed Zekiri dorëzuan 7 amendamente për ndryshimet kushtetuese

18/12/2018

18 Dhjetor 2018 / 10:52 Deri tek Kuvendi i Maqedonisë në afat kohor kanë arritur shtatë amendamentet për draft-amendamentet e Kushtetutës edhe atë: Dy nga ... Read More

Qeveria njoftoi përmbylljen e planit “3-6-9”

31/03/2018

31 March 2018 / 15:05 U rrumbullakua, të paktën nga aspekti kohor, plani për zbatimin e reformave i njohur si Plani 3-6-9. Nga Qeveria komunikuan ... Read More