Tag: kokës

Çfarë duhet të dini për kokëdhimbjen tek fëmijët

23/10/2019

Dhimbja e kokës tek fëmijët është një problem shumë i shpeshtë. Shumica prej tyre përjetojnë këtë dhimbje gjatë kohës kur janë të sëmurë.Dy tipet e ... Read More

Teknika e thjeshtë që jua heq stresin dhe dhimbjet e kokës për 30 sekonda

27/08/2019

Dhimbjet e kokës nuk janë ndër ndjenjat më të mira që mund t’i përjetoni, e veçanërisht kur i përjetoni ato gjatë kohës kur jeni në ... Read More

Mposhtni plogështinë e verës me këto metoda

20/08/2019

Dhimbja e kokës, mungesa e përqëndrimit dhe mungesa e energjisë, janë vetëm disa nga simptomat nga të cilat përfshihemi në këto ditë të nxehta të ... Read More

Dhimbjet e kokës zvogëlohen nëse e reduktoni konsumimin e kripës

11/07/2019

Nëse vuani nga dhimbjet e kokës, atëherë është mirë ta ndryshoni mënyrën e të ushqyerit.Hulumtuesit amerikanë kanë zbuluar se duke e zvogëluar sasinë e kripës ... Read More

Mësoni se a është migrenë apo dhimbje e rëndomtë e kokës .

21/06/2019

Termi çrregullim i dhimbjes së kokës përfshinë një numër të madh të gjendjeve të sistemit nervor, të cilat në përgjithësi manifestohen me simptoma të dhimbjes ... Read More

Ushtrimi dobiprurës i mjekut Deepak Chopra: Shëroni dhembjen e kokës për vetëm 50 sekonda

18/02/2019

Ky ushtrim i famshëm i mësuesit shpirtëror do të zbusë dhembjen e kokës dhe do t’ju tregojë se si mund t’i kontrolloni proceset në trupin ... Read More

A mund vërtet të na dhembë koka për shkak që kemi pirë kafe edhe kur dhembja është simptomë e sëmundjes së rrezikshme

16/02/2019

Qoftë të jeni në punë, në shtëpi apo në palestër, ndjenja e dhembjes së kokës mund t’ju shpërqendrojë aq shumë dhe t’ju pengojë dhe kryerja ... Read More

Çka i shkakton dhimbjet e kokës në mëngjes?

01/02/2019

Dhimbjet e kokës që shfaqen në mëngjes mund të kenë shkaktarë të ndryshëm. Këto dhimbje mund t’i përjetoni pas një nate me gjumë të dobët, ... Read More

Si ta dalloni se kokëdhembja është e rrezikshme

13/01/2019

Dhimbja e kokës mund të jenë fare e zakonshme, mirëpo ekzistojnë disa raste kur ajo mund edhe të jetë serioze. Në raste të caktuara, kokëdhembja ... Read More