Tag: kompjuterëve

Ekspozimi ndaj dritës së kaltër të ekraneve përshpejton plakjen

19/10/2019

Ekspozimi më i madh ndaj dritës së kaltër të emetuar nga ekranet e telefonave dhe kompjuterëve përshpejton plakjen, kanë sugjeruar studimet.Një studim i Universitetit Shtetëror ... Read More

Serverët e infektuar të përditësimeve kanë dërguar maluerë në kompjurët ASUS

27/03/2019

Prej pothuajse gjysmë viti, prodhuesi i kompjuterëve ASUS pa dijeninë e tij ka dërguar maluerë tek kompjuterët duke u dhënë hakerëve një akses backdoor në ... Read More