Tag: kompjuterit

Nëse qëndroni gjatë para kompjuterit, keni patjetër nevojë për këtë vitaminë

14/01/2020

Duke u fokusuar në ekranin e kompjuterit, sytë gjithmonë reagojnë ndaj pikave të ndritshme dhe të errëta. Ndaj ata që punojnë në kompjuter kanë nevojë ... Read More

Samsung sjell laptopin e ri të lojërave, Notebook Odyssey

07/01/2019

Pothuajse çdo krijues i kompjuterit ka provuar fatin e tyre në laptopët e lojrave, por ajo që është e habitshme për Samsung është se kurrë ... Read More