Tag: komplekse

Çfarë janë fibrat dietike dhe përse janë të rëndësishme ato?

10/02/2019

Fibrat dietetike janë një përbërës i karbohidrateve komplekse. Fibrat prodhohen vetëm nga bimët; mishi nuk ka të tilla. Fibrat nuk treten në zorrën e hollë, ... Read More

Shqipëria në depresion, 70% e të rriturve kanë përjetuar sëmundjen

28/01/2019

Depresioni është një gjendje komplekse mendore dhe emocionale, e lidhur zakonisht me të qenët i trishtuar, humor të keq që ndikon negativisht tek produktiviteti mendor ... Read More

Shqipëria midis peizazheve të përrallave dhe mikpritjes së jashtëzakonshme

16/09/2018

Shqipëria është një pjesë e paprekur dhe e paeksploruar në enigmën komplekse të Evropës, shkruan gazeta italiane online Tizinonline 20 minuti, në një artikull kushtuar ... Read More

Afërdita Dreshaj me dekorime provokative në festën e beqarisë me shoqet e saj

02/06/2018

Afërdita Dreshaj gjithmonë ka treguar se është pa komplekse edhe në raport me publikun. Siç dihet bukuroshja ka një raprot të çmendur me shoqet e ... Read More