Tag: konfliktit

Kërkohet lirimi i kosovarëve në rastin e Kumanovës, flasin familjarët e të burgosurve (Video)

09/05/2019

E në katër vjetorin e konfliktit të Kumanovës, në disa qytete të Kosovës, u protestua. Përmes këtyre protestave u kërkua që të lirohen kosovarët e ... Read More

Kthimi i 110 kosovarëve dhe procesi i gjatë i ri-integrimit

27/04/2019

Kosova u bë një nga vendet e para në botë e cila kthen qytetarët e saj nga zonat e konfliktit në Siri. Mesnatën e 19 ... Read More

Të kthyerit nga Siria dërgohen në fshatin Vranidoll (Video)

20/04/2019

Disa kosovarë, përfshirë gra dhe fëmijë, që kanë qenë në zonën e konfliktit në Siri, janë kthyer të premten mbrëma në Kosovë. Lajmin e konfirmoi ... Read More

Dokumentimi i krimeve të luftës, mision i papërmbushur në Kosovë

06/04/2019

Më shumë se 13 mijë e 500 llogaritet të jetë numri i personave të vrarë e të zhdukur gjatë konfliktit të viteve 1998-‘99 në Kosovë. Këto shifra ... Read More

Aktakuzë ndaj Tygas pasi nuk pagoi veturat e marra me qera

28/02/2019

Tyga mund t’i ketë dhënë konfliktit të tij të fundit në skenën e hip hpiot, por ai tash po pallafaqohet me një proces gjyqësor. Reperi ... Read More

Drake falënderon Kanyen përkundër konfliktit që po kalojnë

17/02/2019

Përkundër konfliktit të tyre dhe acarrimit të marrëdhënieve, Drake ende ka respekt për Kanye West. Kur ka reflektuar në mixtape të tij, në 10 vjetorin ... Read More

Lube Boshkovski bëhet këshilltar i Zaevit

11/04/2018

11 April 2018 / 19:07 Ish ministri i Brendshëm gjatë konfliktit të vitit 2001 në Maqedoni Lube Boshkovski është bërë pjesë e kabinetit të kryeministrit ... Read More