Tag: konstatimi

E thotë shkenca, mishi i pulës rrit rrezikun e kancerit

10/09/2019

Drejt një konstatimi të tillë kanë arritur shkencëtarët e Universitetit të Oksfordit, gjersa kanë vlerësuar se përveç llojit të kancerit të gjakut, i njohur si limfoma jo-Hodgkin, burrat ... Read More

Han: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, shembull për rajonin

13/04/2019

S A 2019-04-13T15:13:29+02:00 Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë shembull për rajonin. Ky është konstatimi i eurokomisarit për zgjerim, Johanes Hahn i cili lidhjen e ... Read More