Tag: konstatuar

Sëmundjet që kurojnë mjalti dhe kanella

07/08/2019

Është konstatuar se përzierja e mjaltit me kanellë shëron shumë sëmundje. Ne po renditim listën vijuese të sëmundjeve që mund të shërohen me mjaltë dhe ... Read More

Vetëm personat që kanë këtë grup gjaku do të ofrojnë kënaqësi kulmore seksuale

03/06/2019

Ekspertët kanë konstatuar që edhe grupi i gjakut ka ndikim në shkathtësitë tuaja në dhomën e gjumit.Studimet shkencore sërish kanë shkuar një hap përpara kur ... Read More

Alarm për bombë në Tiranë, policia blindon zonën

29/04/2019

Në Unazë te Re, tek rrethrrotullimi i dytë, në asfalt në anë të bordurës, është konstatuar një pako ku dyshohet se brenda saj ka lëndë ... Read More

Mënyra e ushqimit në të cilën dominon natriumi është më e dëmshme se sa është menduar

28/04/2019

Ekspertët kanë konstatuar se regjimi i ushqimit në të cilin konsumohet shumë mish i kuq është treguar shumë më pak i dëmshëm se sa konsumimi ... Read More

Çaji i cili pastron trupin tuaj dhe shëron madje 50 sëmundje të ndryshme!

09/04/2019

Hulumtimet kanë konstatuar që ky çaj ka rol të jashtëzakonshëm në zgjidhjen e shumë problemeve shëndetësore Përbërës kryesor është shafrani, i cili ka rol të ... Read More

Gruevski i diskriminuar nga Kacarska

07/11/2018

7 Nëntor 2018 / 10:16 Komisioni për Mbrojtje nga Diskriminimi ka konstatuar se i dënuarit Nikolla Gruevski, ish kryeministër është i diskriminuar nga gjykatësja Dobrilla ... Read More