Tag: konstruktiv

Haradinaj: Komuniteti turk, urë lidhëse mes Kosovës dhe Turqisë

23/04/2019

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, ka thënë se komuniteti turk gjithmonë ka luajtur rol konstruktiv dhe ishte në krah të përpjekjeve për shtetndërtimin e Kosovës. ... Read More

Përfaqësues të diasporës shqiptare vizituan Mitrovicën

20/05/2018

Roli i diasporës shqiptare ka qenë i madh, konstruktiv, produktiv dhe jetik në periudha vendimtare, sidomos kur kombi ishte në rrezikun e shfarosjes. Kështu u ... Read More