Tag: konsumit

Këto janë rekomandimet e ekspertëve zviceranë për mishin

10/08/2019

Zakonet globale të prodhimit dhe konsumit të ushqimit duhet të ndryshojnë për të përmirësuar ngrohjen globale, sipas një raporti të Kombeve të Bashkuara që vlerëson ... Read More

Një në pesë veta në botë vdes nga dieta e keqe

13/04/2019

Studimi shqyrtoi prirjen e konsumit dhe të sëmundjeve midis viteve 1990-2017. Konsumimi i tepërt i sheqerit, kripës dhe mishit po vret çdo vit miliona njerëz ... Read More

Hidhet poshtë miti i famshëm rreth vaktit të darkës dhe gjumit

22/01/2019

Që herët, na është thënë nga prindërit (fillimisht) se pas konsumit të darkës duhet të rrimë pak orë e më pas të shtrihemi Studimet e ... Read More