Tag: kontrollet

Si të kuptoni simptomat e diabetit para se të bëni analizat

08/03/2020

Sigurisht që është shumë e rëndësishme që kontrollet mjekësore të bëhen çdo vit për të kuptuar shëndetin e organizmit tuaj. Dhe normalisht që mjekun nuk ... Read More

Nëse shkoni në Austri ose në Gjermani, përgatituni për kontrolle

09/10/2019

Pas vendimit të Gjermanisë për të shtrirë kontrollet kufitare në Austri edhe për 6 muaj, Vjena vendosi të mbante kontrollet në kufi me Slloveninë dhe ... Read More

Shifra alarmante të përdorueseve të drogës në Policinë e Shtetit

11/03/2019

11 Mars 2019 / 15:44 Analizat e para nga kontrollet sistematike të policëve, japin indikacione serioze për polic të dyshuar për konsumimin e lëndëve narkotike. ... Read More

Inspektorati Policor heton 148 policë, invalidë të luftës

02/03/2019

Me kërkesë të IPK-së hetohen 148 policë invalidë të luftës, kryejnë kontrollet mjekësore Ishin pjesë të luftës për çlirim. Si luftëtar të Ushtrisë Çlirimtare të ... Read More

Policia përgatitet për valë të mundshme emigrantësh

19/04/2018

19 April 2018 / 15:24 Intensifikohen kontrollet në kufirin jugor me Greqinë për shkak të zhvillimeve të fundit në Siri dhe rrezikut të rritjes së ... Read More