Tag: kontroverse

Mundësia e fokusit të kamerës së Huawei P30 deri në 50X, shqetësim për spiunim (Video)

25/05/2019

Lansimin e Huawei P30 dhe P30 Pro e kanë shoqëruar shumë lajme kontroverse, ndërsa shqetësim po shkakton edhe kamera e fuqishme. Gjatë prezantimit të tyre ... Read More

Kompania planifikon vënien e reklama në qiell, që do shihen natën nga të gjithë (Video)

17/01/2019

Me anë të qindra satelitëve të vegjël, një kompani kontroverse planifikon të vë reklama në qiell, që do shiheshin nga të gjithë kur ndriçojnë natën. ... Read More