Tag: Kosovë Është

Referendumi, instrument demokratik apo politik?

23/05/2019

Miratimi i një Ligji për referendum në Kosovë është i nevojshëm, sepse një ligj i tillë do ta ndihmonte demokracinë dhe do ta kompletonte edhe më tutje ... Read More