Tag: kosto

Çka ndikon në rritjen e produktivitetit në punë

08/09/2019

Produktivitet do të thotë më pak kosto dhe shumë punë e përfitim. Por ai varet nga shumë faktorë. Me disa prej të cilave po ju ... Read More

iPhone XR ishte telefoni më i shitur Apple në Q3, përfaqësoi 48% të shitjeve në SHBA

24/07/2019

IPhone-t me kosto më të ulët të Apple si iPhone 5c dhe iPhone SE nuk ishin saktësisht iPhone-ët më të kërkuar. Në vend të tyre, ... Read More

Pas Marinës edhe Geti shfaqet me xhaketë Gucci shumë të shtrenjtë

13/01/2019

Duket se familjarisht atyre u pëlqen brendi Gucci. Brendi luksoz i veshjeve që ka një kosto të hatashme për t’u siguruar, Gucci, është më i ... Read More

Huffington Post rendit Shqipërinë ndër pesë destinacionet për pushime në shtator

30/08/2018

Nga Shqipëria në Tanzani, nga Argjentina në Marok, ia vlen që të vizitoni me kosto të ulëta, më pak të populluar nga turistët dhe me ... Read More

Eurobarometri: Situata ekonomike dhe papunësia në Shqipëri janë përkeqësuar

17/06/2018

Papunësia, situata ekonomike dhe kosto e lartë e jetesës janë shqetësimet kryesore të shqiptarëve sipas rezultateve të Eurobarometrit të pranverës për Bashkimin Europian dhe vendet ... Read More

“Si të çertifikoheni si Ethical Hacker (CEH)?”

12/06/2018

Përderisa shkeljet e sigurisë po vazhdojnë të rriten si numër dhe si kosto e dëmeve që shkaktojnë, siguria në fushën kibernetike po bëhet fokusi më ... Read More