Tag: krevat

Ç’duhet të bësh kur nuk mund të flesh

03/01/2020

Tashmë një kohë të gjatë je i shtrirë në krevat, sillesh, rrotullohesh, shikon në një pikë…Bën çdo gjë që të mund t’i mbyllësh sytë dhe ... Read More

Ohri dhe Struga të mbushura me turistë

02/08/2018

2 August 2018 / 16:04 Këtyre ditëve në Ohër dhe Strugë pothuajse nuk ka asnjë krevat të lirë. Fundjava e zgjatur festive i mbushi dy ... Read More