Tag: Krijesa

Rreziqet shëndetësore që i sjell mungesa e rrezeve të diellit

02/11/2019

Jemi duke u futur në atë periudhën e vitit ku parimisht shndërrohemi në “krijesa të natës”.Dhe kjo nuk ka të bëjë me atë se ka ... Read More

Zhytësit ndihmuan krijesën ujore, iu afrua që t’ia largonin një grep nga syri

14/07/2019

Krijesa ujore e ka njohur njërin nga anëtarët e grupit të zhytësve, që ndodheshin në një bregdet të Australisë dhe i është afruar për të ... Read More

Është i bindur se ka filmuar në malet e Utah, “Këmbëmadhin” – publikon pamjet për të bindur të tjerët (Video)

31/01/2019

Në internet shpesh shfaqen video të ndryshme me të cilat pretendohet se tregojnë disa krijesa mistike, kurse kësaj radhe amerikani Austin Craig është i bindur ... Read More