Tag: Krime

Aktakuzë ndaj dy personave për 52.37 kg ‘marihuanë’

20/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë ndaj dy personave, njëri shtetas i Republikës së Shqipërisë, ndërsa tjetri shtetas i ... Read More

Dënohen me shtatë vjet burgim dy persona nga Ferizaj për vrasje të rëndë në tentativë

20/05/2019

Gjykata Themelore në Ferizaj, departamentit për Krime të Rënda, ka dënuar me 7 vjet burgim B.Z dhe G.H. për vrasje të rëndë në tentativë. Sipas ... Read More

Tahiri: Instituti për Krime Lufte në Kosovë për 8 vite nuk kanë dhënë asnjë shifër për viktimat

16/05/2019

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri duke arsyetuar shuarjen e Institutit për Krime Lufte dhe kthimin në Departament për Drejtësi Tranzicionale, tha se ata asnjëherë prej ... Read More

Një muaj paraburgim katër të dyshuarve për grabitje të armatosur në Gjakovë

16/05/2019

Gjykata Themelore në Gjakovë – Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, për caktimin e masës së paraburgimit ndaj ... Read More

Caktohet masa e paraburgimit për veprën penale grabitje në tentativë

16/05/2019

Gjykata Themelore në Pejë – Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Pejë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj ... Read More

Gjilan, një muaj paraburgim për të dyshuarin për grabitje

14/05/2019

Gjykata Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të ... Read More

Një muaj paraburgim për shitësin e drogës në Pejë

14/05/2019

Gjykata Themelore në Pejë, Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Pejë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të ... Read More

Mirkoviq pranon të jep llogari në Gjakovë për krimet gjatë luftës në Kosovë

10/05/2019

Vuk Mirkoviq, i akuzuar nga familjet gjakovare, Ferizi dhe Kumnova, për krime ndaj familjarëve të tyre gjatë luftës në Kosovë, i ka hedhur poshtë këto ... Read More

Një muaj paraburgim për burrin që vrau gruan në Ferizaj

08/05/2019

Gjykata Themelore në Ferizaj, departamenti për Krime të Rënda ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të ... Read More

Kërkohet paraburgim ndaj personave të përfshirë në vrasje në Komunën e Vitisë

03/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan, departamenti për Krime të Rënda, sot ka kërkuar nga Gjykata kompetente në Gjilan, caktimin e masës së paraburgimit, në afat prej ... Read More

Mori ryshfet, dënohet me burg dhe gjobë drejtori i një shkolle në Malishevë

26/04/2019

Gjykata Themelore në Gjakovë – Departamenti për Krime të Rënda ka shpallur aktgjykim dënues kundër të akuzuarit I.H. për veprën penale, “Marrjaeryshfetit” nga neni 428 ... Read More

Arrestohet laboranti i spitalit të Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare

24/04/2019

Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti i Krimeve të Rënda në bashkëpunim me Njësinë për Krime Ekonomike dhe Korrupsion, njofton opinionin se është arrestuar i pandehuri ... Read More