Tag: kriminale

Tahiri kërkon konfiskim të pasurisë të grupeve kriminale

25/05/2019

Konfiskimi dhe sekuestrimi i parave të grupeve kriminale të fituara jashtëligjshëm po konsiderohet si mënyra më e mirë për t’i dobësuar ato. Ndërsa, për grupin ... Read More

Konfiskimi i pasurisë së paligjshme, sfidon vendosmërinë e Gjyqësorit

24/05/2019

Konfiskimi i pasurisë së paligjshme të fituar përmes aktiviteteve kriminale, pothuajse është i pamundur në rrethanat aktuale, thonë përfaqësues të organizatave që monitorojnë punën e ... Read More

Sekuestrimi i pasurisë është e vetmja formë për t’i dobësuar grupet kriminale

21/05/2019

Sekuestrimi i pasurisë është e vetmja formë për t’i dobësuar grupet kriminale në Kosovë dhe pa arritjen e saj luftimi i korrupsionit dhe krimit të ... Read More

Grabitja në Rinas, çfarë i lidh tre grupet kriminale

22/04/2019

Në grabitjen e 9 prillit në pistën e Aeroportit të Rinasit u përfshinë tre grupe kriminale, bashkëpunimi mes të cilëve origjinën e ka në Greqi. ... Read More

Vitia: Lufta e UÇK-së ishte çlirimtare, të hetohen abuzuesit

20/01/2019

Lëvizja Vetëvendosje nuk dëshiron të hetohet lufta e UÇK-së si luftë kriminale, sepse ajo ka qenë luftë çlirimtare ndaj një pushtuesi kriminal, por ky subjekt ... Read More

Filmi “Hotel Mumbai” sjell ngjarjen e vërtetë për sulmin terrorist në Taj Mahal në vitin 2008

13/01/2019

Është publikuar paraqitja e shkurtër e dramës kriminale, “Hotel Mumbai”, e cila është xhiruar në bazë të një ngjarje të vërtetë në lidhje me sulmin ... Read More

27 prilli, grupe kriminale nën komandën e DSK-së

03/12/2018

3 Dhjetor 2018 / 17:37 DSK në koordinim me grupe kriminale ka planifikuar hyrjen me dhunë në Kuvend me 27 prill. Kështu njëri nga të ... Read More