Tag: Krishtit

Një lugë uthull molle për 60 ditë ju ndihmon t’i eliminoni këto probleme shëndetësore

15/05/2019

Uthulla thuhet të jetë zbuluar diku 5000 vjet para Lindjes së Krishtit, kur lëngu i hardhisë ishte shndërruar në verë dhe pastaj në uthull. Fillimisht ... Read More

Katolikët i festojnë Pashkët

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T08:32:20+02:00 Katolikët sot festojnë festën më të madhe krishtere, Ringjalljen e Krishtit – Pashkët. Tradicionalisht në Maqedoni, shënimi qendror me rastin e festës u ... Read More

Brazil, Krishti i Rios do të “lëvizë” për Vitin e Ri!

28/12/2018

Statuja e Krishtit Shpëtimtar, monument emblematik i qytetit të Rio de Zhaneiro dhe i Brazilit, do të ndriçohet me ndihmën e projektimeve me tre dimensione ... Read More