Tag: Krizës

Pavle Trajanov: Më kohën e krizës së refugjatëve kishin hyrë armë “me ton” nga Shqipëria

26/03/2019

26 Mars 2019 / 21:30 Pavle Trajanov, ish Ministër i Brendëshëm në kohën e krizës së refugjatëve thotë se në Maqedoni kishin hyrë armë “me ... Read More

Emigrantët, gjendja emergjente vazhdohet edhe për një vit

08/11/2018

8 Nëntor 2018 / 15:16 Qeveria propozoi vazhdimin e gjendjes së krizës me emigrantët. Sipas tyre periudhën e fundit është rritur ndjeshëm numri i emigrantëve ... Read More

Bezhoska: Qytetarët kanë besim të lartë në sektorin bankar

30/10/2018

30 Tetor 2018 / 15:44 Edhe në kushte të krizës politike, kursimet e qytetarëve rriten. Depozitat e përgjithshme arritën 5.6 miliardë euro, që është një ... Read More

Rishikimi i buxhetit, në mbledhje të Qeverisë

13/10/2018

13 Tetor 2018 / 15:35 Në kohë të krizës politike dhe në kohën kur Qeveria ka dështuar të menaxhojë investimet kapitale, pavarësisht normaleve të larta ... Read More