Tag: kryeveprat

Dhjetë vende në Tokë të cilat vetëm ata që i kanë parë, besojnë se vërtet ekzistojnë! (Foto)

11/01/2019

Planeti ynë ka pasur miliona vjet për të krijuar kryeveprat e tij, dhe duket se ia ka arritur shumë mirë. Gjithashtu mund të thuhet se ... Read More

Thënie nga Leo Tolstoy për t’i eksploruar të gjitha aspektet e jetës

10/01/2019

I njohur më së miri për dy kryeveprat e tij, “War and Peace” dhe “Anna Karenina”, Leo Tolstoy (emri i plotë: Lev Nikolayevich Tolstoy) ka ... Read More