Tag: ktë

Lakra, e dobishme ndaj shumë problemeve shëndetësore

23/04/2019

Ajo është veçanërisht e pasur me vitaminë C, por edhe me vitamina A, B1, B2, PP dhe K. Të gjithë këta elementë e bëjnë ushqimin ... Read More