Tag: Kuba

Vendi në të cilin taksistët dhe kuzhinierët paguhen më shumë sesa doktorët e inxhinierët

11/04/2019

Kuba është vendi i vetëm në botë ku shoferët e taksisë dhe kuzhinierët paguhen me shuma më të mëdha parash sesa inxhinierët e doktorët. Kjo, ... Read More

Kuba hap rrjetin 3G për publikun

06/12/2018

Kuba ka hapur rrjetin 3G për publikun e gjerë, duke shënuar herën e parë që qytetarët e vendit mund të kenë qasje në shërbimet mobile ... Read More