Tag: kufijsh

Tri opsionet e rrezikshme për Kosovën

10/05/2019

Opsioni për ndërrim kufijsh mes Kosovës dhe Serbisë nuk ka vdekur përfundimisht pavarësisht mesazheve të qarta që dolën në Samitin e Berlinit. Këtë ide vazhdon ... Read More

“Zhduket” kufiri midis Maqedonisë dhe Greqisë

25/11/2018

25 Nëntor 2018 / 20:27 Persona të panjohur kanë hequr më shumë se 100 gurë kufijsh në pjesën kufitare ndërmjet Greqisë dhe Maqedonisë, njoftoi sot ... Read More