Tag: kufizimet

Facebook forcon rregullat në shërbimin “Live Streaming”

15/05/2019

Facebook ka njoftuar sot se do të prezantojë kufizimet në shërbimin “Live Streaming” (transmetim i drejtpërdrejtë), duke aplikuar një politikë “one strike”, pas sulmeve terroriste ... Read More

Tahiri: Deri në fund të majit, ligji që zvogëlon numrin e ministrave dhe zëvendësit e tyre (Video)

25/03/2019

Ligji i cili përcakton kufizimet e ministrive, pritet që në maj të kalojë në Qeveri. Kështu ka bërë të ditur kryetari i Komisionit për Hartimin ... Read More