Tag: kuptimin

Vendoseni një fije të kuqe në dorë, do habiteni nga rezultati pozitiv

29/08/2019

Shumë njerëz sot mbajnë në dore fije tradicionale të kuqe. Por pak e dinë kuptimin e vërtetë të këtij fatsjellësi të fuqishëm. Që nga kohët ... Read More

Ç’tregojnë ëndrrat për shëndetin tuaj?

14/03/2019

Të deshifrosh kuptimin e ëndrrave lidhet ngushtë me trurin, por çfarë ndoshta s’dinit është se ëndrrat tregojnë shumë për shëndetin tuaj Ëndrrat janë gjëra të ... Read More

“Andërr” vjen së shpejti në Teatrin Kombëtar me balerinët më të mirë në vend

08/02/2019

Shfaqja “Andërr” ka si temë Kohën në kuptimin që askush nuk mund ta ndal, ta kontrolloj ose ta kthejë… e ajo ec gjithmonë dhe nuk ... Read More