Tag: kuroiziteti

Stine tha se mund të rikthehen, nëse ajo sillet mirë, por a dëshiron Graciela të kthehet me të?

01/04/2019

Pas ndarjes, Stine dhe Graciela janë në qendër të vëmendjes së medias, pasi kuroiziteti për marrëdhënien e tyre është i madh. Kohët e fundit ata ... Read More