Tag: kushteve

Inspektorati i Punës me 20 inspektorë më tepër

15/05/2019

Mos respektimi i të drejtave të punëtorëve dhe mos ofrimi i kushteve të sigurta për punë, është bërë fenomen shqetësues në Kosovë. Ministria e Punës ... Read More

Mbrojtja Sociale, dhjetëra kërkesa nga personat me nevojë

25/03/2019

25 Mars 2019 / 16:20 Shteti nuk plotëson as minimumin e kushteve për personat me nevoja të posaçme. Kështu deklaruan vet ata para deputetëve, në ... Read More

BE-ja thotë se tarifa po pengon agjendën e reformave evropiane të Kosovës

14/03/2019

Lansimi i Agjendës për Reforma Evropiane, ERA 2, po pengohet për shkak të kushteve politike dhe vendosjes së tarifës 100 përqind nga ana e Qeverisë ... Read More

Buja për akuzën në rastin ‘veteranët e rrejshëm’, dirigjenti është i pafytyrë

28/01/2019

Pas dështimit të seancës për shqyrtimin fillestar për shkak të mos krijimit të kushteve ligjore, i pandehuri Shukri Buja e cilësoi këtë seancë si orkestrim ... Read More

Letra fyese për nënën e sëmurë: Pse i do paratë kur do të vdesësh!

16/01/2019

E kërcënuar nga vdekja për shkak të kushteve të rënda shëndetësore, një nënë ka marrë edhe fyerje të rënda nga njerëzit. Karen Land është një ... Read More

Zaev anulon vizitën në Durrës

27/08/2018

27 August 2018 / 12:00 Për shkak të kushteve të këqija klimatike, delegacioni qeveritar i kryesuar nga kryeministri Zoran Zaev ka anuluar vizitën e tij ... Read More

Diaspora kosovare mbetet shtyllë e fortë ekonomike për vendin

08/07/2018

Kryeministri Ramush Haradinaj deklaroi se qeveria që ai drejton po punon në krijimin e kushteve që diaspora të bëjë investime në Kosovë, në mënyrë që ... Read More

Drejtuesit e Arsenalit kanë informuar lojtarët, Arteta me 90 për qind zëvendësues i Wengerit

17/05/2018

Lojtarët e Arsenalit janë informuar se Mikel Arteta është afër pranimit të kushteve mbi punën e menaxherit të ri të skuadrës. Arsene Wenger ka konfirmuar ... Read More

Dhjetë gabimet qesharake në filma që është vështirë të vihen re në shikim të parë

07/04/2018

Në varësi të kushteve të motit, orarit të aktorëve dhe financimit, nganjëherë mund të ndodhë që filmimi mund të bëhet nga rendi kronologjik. Në kushte ... Read More