Tag: lani

Gjashtë gabimet trashanike që çojnë në yndyrosjen e flokëve

04/11/2019

Nëse ndjeni se flokët ju yndyrosen brenda ditës që i lani duhet të ndryshoni diçka në rutinën tuaj të kujdesit të flokëve, sepse diçka po ... Read More

Pse duhet ta mbyllni gjithmonë derën para gjumit

20/09/2019

Pasi të lani dhëmbët, të vishni pizhamat dhe të niseni për në shtrat, mos harroni të bëni dhe një gjë të fundit: të mbyllni derën. ... Read More

Të prekësh bankomatin është e papastër sikurse të përdorni WC publike

27/04/2019

A mendoni ndonjëherë t’i lani duart pasi të përdorni bankomatin?Në një kohë kur të gjithë ju ruhen banjove publike, kërcënimi vjen nga aty ku nuk ... Read More