Tag: largët

Keni gjetur ndonjëherë monedha në rrugë? Ky është kuptimi

11/06/2019

A keni gjetur ndonjëherë një monedhë në rrugë ose në ndonjë cep të largët të shtëpisë? Le të zbulojmë kuptimin e kësaj ngjarje të rastësishme. ... Read More

“Udhëtimi në kohë”, britaniku pretendon se u dërgua në vitin 8973 dhe takoi robotë telepatikë (Video)

07/10/2018

William Taylor pretendon se u dërgua nga Qeveria Britanike në një të ardhme të largët, ku njerëzit kanë të integruara pajisje teknologjike në trup dhe ... Read More

E shkruar në shuplakë dore që nga lindja: Sa fëmijë do të keni dhe a do të jenë të shëndetshëm!

09/09/2018

Ekspertët thonë që hiromantia mund të parashikojë madje, edhe të ardhmen e largët, vdekjet e fëmijëve dhe abortet. Linja e fëmijëve është një ndër linjat ... Read More

‘Misioni i pamundur’ i Sebastian Vettel në garën për titullin e Formula 1

04/09/2018

Një mision thuajse i pamundur, në kufijtë e një hipoteze tejet të largët, mund të konsiderohet ai i Sebastian Vettelit për të kapur Lewis Hamiltonin ... Read More

Vulin: I largët dhe i vështirë kompromisi me Prishtinën

01/07/2018

Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin tha se është shumë e vështirë  dhe largët arritja e një kompromisi midis Beogradit dhe Prishtinës. “Prandaj Prishtina i ... Read More

Kosova do të aplikojë për anëtarësim në Këshillin e Evropës

12/05/2018

Nuk do të jetë e largët dita kur Kosova do të aplikojë për anëtarësim në Këshillin e Evropës, thonë përfaqësuesit politikë në Prishtinë. Në Ministrinë ... Read More