Tag: larja

Nëse nuk i lani dhembët, rrezikoni të prekeni nga kanceri

26/07/2020

Sipas një studimi të kryer së fundmi rezulton se mos larja e dhëmbëve rrit rrezikun e kancerit deri në 52 përqind. Sipas ekspertëve amerikanë njerëzit ... Read More

Sekretet e njerëzve që nuk sëmuren kurrë

04/12/2019

Sipas Qendrës për Kontrollim dhe Parandalim të Sëmundjeve, larja e duarve është gjëja e parë dhe më e rëndësishme, që mund ta bëni për të ... Read More

Gjashtë sekretet e njerëzve që nuk sëmuren kurrë

01/12/2019

Sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, larja e duarve është gjëja e parë dhe më e rëndësishmja që mund të bëni për të ... Read More

Si ta ruajmë bardhësinë e këmishave me kalimin e kohës?

08/10/2019

Shpesh, larja në lavatriçe, nuk mjafton për të eliminuar gjurmët që vijnë nga njollat e djersës dhe hijet që mbeten larje pas larjeje në këmishat ... Read More

Këto të brendshme mund t’i vishni e të mos i lani me javë të tëra

11/07/2019

Larja e rrobave nuk është një nga punët e përditshme më të kënaqshme, veçanërisht duke pasur parasysh faktin që të brendshme të pista grumbullohen plot ... Read More

Gabimet që po bëni gjatë larjes së dhëmbëve, po ua dëmtojnë mishin

21/05/2019

Larja e dhëmbëve është një proces që secili nga e ne e vlerëson të atillë që duhet të kryhet shpejt e shpejt. Shumë njerëz përdorin ... Read More

Kur prekni këto gjëra të përditshme lani duart

12/04/2019

Larja e duarve kufizon transferimin e baktereve, viruseve dhe mikrobeve të tjera. Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve rekomandojnë përdorimin e sapunit dhe ujë ... Read More

Druri më i pisët se guaca e tualetit, por larja nuk mjafton: Disa këshilla për higjienën

13/02/2019

Larja me ujë nuk është e mjaftueshme për të eliminuar mikrobet potencialisht vdekjeprurëse Duke analizuar rezultatet e një sondazhi të porositur nga rrjeti “Sainsbury”, del ... Read More