Tag: lëngun

Pse lëngu i qepës është numër një për rënien e flokëve?

03/11/2019

Në fakt, shumë tonikë për rënien e flokut e kanë si bazë lëngun e qepës dhe është provuar klinikisht se ky lëng funksionon kundër rënies ... Read More

Ripërtërini mushkëritë me ndihmën e këtyre ushqimeve: Artikujt të cilët pastrojnë trupin nga nikotina!

07/03/2019

46 minuta më parë / E përditësuar 0Shares Me futjen e nikotinës në organizëm, trupi humb lëngun e nevojshëm dhe shumë shpejt dehidratohet Për ta ... Read More