Tag: lëshimit

Samsung aksidentalisht poston imazhet zyrtare të Galaxy S10

11/01/2019

Samsung ka konfirmuar papritmas datën e lëshimit për gamën Galaxy S10 si dhe zyrtarisht ka zbuluar dizajnin e saj për herë të parë. Hapi i ... Read More

Microsoft tashmë po punon në gjeneratën e ardhshme të Windows 10

12/07/2018

Windows 10 është një ndryshim themelor nga praktika e mëparshme e Microsoft-it e zhvillimit dhe lëshimit të sistemeve operative për pajisjet e klientit dhe serverave. ... Read More

Samsung ndryshon kohën e lansimit të Galaxy S10

07/05/2018

Kompania jugokoreane Samsung duket së është e vendosur të ndryshojë afatet kohore të lëshimit të telefonit, duke filluar me Galaxy S10 tashmë të rrjedhur dhe ... Read More

OnePlus 6 pritet të jetë telefoni i vitit 2018!

21/04/2018

Data e lëshimit të OnePlus 6 bëhet gjithnjë e më e afërt dhe, pasi shumë karakteristika janë zbuluar në internet, duket se pajisja e re ... Read More