Tag: Leukemia

21 vjeçarja Miranda Hajdini vuan nga leukemia akute, ka nevojë për ndihmën tonë

19/05/2020

21 vjeçarja, Miranda Hajdini nga Lipjani vuan nga leukemia akute dhe ka nevojë për ndihmën tonë për shërim jashtë vendit. Mirandës i duhen 130 mijë ... Read More

Mblidhen 101 mijë euro për Editën, familja Gjikolli falenderon bamirësit dhe kërkon ende ndihmë për pjesën tjetër

24/05/2019

Edita Gjikolli nga Peja, nënë e tre fëmijëve, e cila vuan nga Leukemia Acute po vazhdon të trajtohet në Turqi. Për shërimin e sëmundjes së ... Read More

Labinot Tahiri grumbullon 80 mijë euro për shërimin e Edita Gjikollit

21/05/2019

Edita Gjikolli nga Peja, nënë e tre fëmijëve e cila vuan nga Leukemia Acute po vazhdon të trajtohet në Turqi. Për shërimin e saj familjarët ... Read More

Edita Gjikollin, e cila vuan nga Leukemia Acute, ndihmojeni përmes SMS në Vala

15/05/2019

Edita Gjikolli ka nevojë për ndihmën tuaj. Ajo vuan nga Leukemia Acute, sëmundje kjo e cila shërimin e ka vetëm në shtetet jashtë Kosovës. Bashkshorti ... Read More

Edita Gjikolli vuan nga Leukemia Acute, operacioni i kushton 150 mijë euro, kërkon ndihmë

13/05/2019

Edita Gjikolli ka nevojë për ndihmën tuaj. Ajo vuan nga Leukemia Acute, sëmundje kjo e cila shërimin e ka vetëm në shtetet jashtë Kosovës. Ajo ... Read More

Çka është leukemia, si shkaktohet dhe llojet e saj

12/04/2019

Leukemia shpeshherë mendohet si sëmundje e fëmijëve, por faktikisht prek më shumë të rritur, ndërsa është më e zakonshme te meshkujt sesa te femrat. Faktikisht ... Read More